Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Om du funderar på att skaffa ett kreditkort av något slag, så kan Re:member kreditkort vara ett alternativ för dig. Bakom detta kreditkort står just Re:member som är ett varumärke som ägs av Entercard. Entercard i sig är ett samarbete mellan Swedbank och den brittiska banken Barclays Principal Investments Limited. Att ha ett kreditkort är rätt bra, som en extra buffert i plånboken. Med ett Re:member kreditkort så kan du ha upp till 100 000 kr i kredit. En annan fördel med detta kreditkort är att du även får rabatt i över 300 olika webbutiker, samt att det ingår en kompletterande reseförsäkring. Det är inte någon årsavgift på detta kort och ränta, det betalar du bara på de pengar du använt.

Varför skaffa ett kreditkort?

Det är inte alltid lätt att ha sparat undan pengar i fall om att det händer något. Det är ju inte alla som satsat på att ha ett sparande. Men om du har ett kreditkort, så kan det ge dig en trygghet i att du alltid har tillgång till pengar om du behöver det. Det finns många fördelar med att ha ett kreditkort framför att ta ett snabblån. Ditt kreditkort kostar ju dig oftast inga pengar förrän du använder det. Det om du väljer ett kreditkort utan årsavgifter. Det är tryggt att ha ett kreditkort, att veta att det alltid finns en summa pengar att använda.

Det finns olika sorters kreditkort, med olika ränta och olika villkor. Så det är bra att fundera på vad för typ av kreditkort du ska välja.

Vilket kreditkort ska jag välja?

Det finns som sagt många kreditkort att välja mellan så det kan ju kännas svårt att veta vad det är för kort som kan passa dig. Ett tips är att kika på jämförelsetjänster där du kan jämföra olika kreditkort och ställa dem mot varandra, på så sätt blir det enkelt att hitta till exempel det bästa bonuskortet.

Det finns ju en del kort som ger cashback eller bonus, som är bra att välja om det är så att du vill handla med ditt kort och få tillbaka på det du handlar. En del ger bonus som du kan byta ut mot att få billigare månadsfaktura eller använda för att byta mot varor eller tjänster i en bonusshop.

Du som ofta reser, du bör välja ett kreditkort som har bra reseförsäkring samt att de bra villkor samt låga avgifter om kortet används utomlands. Du bör bland annat kolla på valutapåslaget och om det finns uttagsavgift.

Varför välja Re:member kreditkort?

Ett bra val är just Re:member kreditkort. Det eftersom att du med det får en mängd olika fördelar med ett och samma kort. Dels kan du samla poäng med det när du handlar, dels är det ett förträffligt bra resekort. Bland annat ingår det en bra reseförsäkring med detta kort. En annan fördel är att du kan ha upp till 100 000 kr i kredit så väl som att du inte behöver betala en årlig avgift. Du betalar bara ränta på det du använder dig av samt får upp till 56 dagar räntefritt.

Du som satsar på detta kort, du kan även hantera det på ett enkelt sätt. Dels via ”mina sidor” på datorn, dels genom att du kan ladda ner en app till din mobil. I denna app kan du sedan se en bra översikt på vad du handlat med ditt kreditkort. I appen kan du också beställa ett extrakort så väl som att du kan ansöka om höjd kredit, se din PIN-kod samt mycket mer.

Dessutom kan du koppla ditt re:member-kort till Apple Pay eller Samsung Pay och betala med din mobil eller smart watch. Riktigt smart!