Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Vi presenterar fördelarna med att ta med ditt eget fällbara campingbord till lägret eller utflykten, samt hur du väljer det bästa för dig. För en bilcamping är lockelsen att kunna ladda upp alla dina hembekvämligheter svår att motstå, men stannar du någonsin upp och undrar hur mycket som är för mycket? Naturligtvis vill du ta med dig ditt rymligaste tält, skönaste liggunderlag och bekvämaste campingstol, men behöver du också ett campingbord? Självklart behöver du det och vi berättar varför.

Mängder med varianter och fördelar

Även om det är sant att du vanligtvis har ett picknickbord om du befinner dig på en utvecklad camping, tycker vi att det är en bra idé att ta med ditt eget campingbord,. Det finns mängder med variationer, se dem här. Alla campingplatser har inte picknickbord och även om de gör det kanske de inte har tillräckligt och andra grupper kan använda dem när du vill äta. Det finns andra fördelar med ett campingbord framför ett picknickbord att överväga också. Hårda träbänkar är inte det bekvämaste att sitta på under långa perioder, men med ett campingbord kan du samlas på dina campingstolar när det är dags att ta av sig. Dessutom är ditt hopfällbara campingbord flyttbart, vilket innebär att du kan ställa upp det i skuggan eller under ett vattentätt skydd som en presenning, medan picknickborden är tunga och praktiskt taget omöjliga att flytta. Slutligen kan det vara väldigt användbart att ha den extra ytan tillgänglig, samtidigt som du lämnar ditt matbord fritt för att umgås och äta.

Hur du väljer ett campingbord

Om du ska flytta runt bordet själv, se till att det är tillräckligt lätt för att du säkert kan lyfta det. Ditt campingbord ska fällas ihop så att det lätt kan glida under, ovanpå eller mellan campingsoporna i din bil, men packbarhet innebär också gångjärn som lätt fälls ihop och släpper utan alltför mycket brottning.