Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Vi spenderar mycket tid ute under sommarhalvåret. Att sätta sig i trädgården men en svalkande dryck i handen är mångas dröm. Vad kan komplettera din sköna sommarupplevelse? Förutom bra utemöbler som passar din smak och preferenser så kan en utedusch göra din dag oförglömlig.

Var handlar du en utedusch? Du kan beställa en på nätet eller i en vanlig butik. Ett exempel på en digital affär är utedusch.se.

Vilka typer av uteduscher det finns och vad kan göra din dusch ännu bättre berättar vi i nästkommande rubrikerna.

Olika typer av uteduscher

Man kan dela uteduscherna på två huvudtyper, nämligen soldusch och sådana som drivs på gasol.

Solduschen som namnet självt antyder värms upp av solstrålarna. Om du väljer den varianten är det väldigt viktigt att installera den på en plats där det finns mycket sol. Sådana typer av duscher värmer upp till 20 liter vatten. Den kan användas endast under sommarhalvåret och när det finns gott om sol.

En utedusch som arbetar på gasol kopplas till gasolvattenberedare. Vattnet värms upp med hjälp av en genomströmningsvärmare. Det positiva med den är att vattnet värms upp fort till en temperatur man själv önskar. Efter att vattnet är uppvärmt stängs beredaren av vilket sparar energi. En utedusch som drivs på gasol kan användas under flera tillfällen jämfört med solduschen då den inte är beroende av solstrålar och utevärme.

För dig som gärna vill satsa på en lyxigare variant kan en dusch tillverkad av rostfritt stål vara en bra idé. Ifall du behöver hjälp med att välja rätt dusch kan du alltid rådfråga leverantören du valt att köpa din utedusch ifrån.

Komplettera med miljövänliga tvålar och duschkräm

För att göra din upplevelse ännu bättre kan du inreda din utedusch med sköna tillbehör. Vad sägs om miljövänliga och fantastiskt doftande duschkrämer och tvålar. Utbudet är stort och du kan hitta alla möjliga dofter. Det finns passande alternativ för alla hudtyper och preferenser.