Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Något som är en milstolpe i alla familjer, det är barnets allra första födelsedag. Det är ju nu barnet även börjat intressera sig en hel del för leksaker, så det kan vara bra att satsa på lite olika billiga leksaker att ge ditt barn då han eller hon fyller 1.

Men vad ska man köpa till en 1-åring då? På Billig Lek kan du hitta en hel del bra och billiga leksaker att välja mellan. Det är rätt bra att satsa på passande leksaker för just 1 år. Du kan bland annat välja leksaker som utvecklar ditt barns koordination och motorik. Det passar även bra med leksaker som stimulerar ditt barns sinne och kognitiva utveckling. Eller leksaker som är praktiska och inbjuder till olika typer av lekar

Bra tips på leksaker för barn 1–2 år

Något som ofta passar bra att ge, det är olika träleksaker. Bland annat passar det nu utmärkt att satsa på träklossar eller stapeltorn. Det är ju hur kul som helst att bygga med, för att inte tala om att rasera!

En annan trevlig träleksak är den klassiska tågbanan från Brio. Det är något som barnet kan leka med i flera år. Det finns ju spår, tåg samt massa roliga tillbehör att använda.

En annan bra leksak, det är enklare pussel. Med ett pussel kan ditt barn använda sig av sin hjärna för att lösa problemet samt att det även är bra för den motoriska utvecklingen.

Fler bra leksakstips

Något som är riktigt bra att satsa på i denna ålder, det är olika sorters utomhusleksaker. Bland annat hink och spade samt gärna bygga en sandlåda i trädgården med. Har du plats, satsa gärna även på att ha en gunga.

I ettårsåldern passar det även bra att introducera barnböcker. Det är ju hur mysigt som helst att ha en sagostund tillsammans mitt på dagen, eller att läsa god natt saga. Dessutom är det bra för barnets språkutveckling.

En annan sak som sker i ettårsåldern är ju att de börjar vilja lära sig gå. Så en lära gå vagn kan vara en bra present att ge.

Något barn som fyller ett år kan uppskatta, det är en bultbräda. Att banka och slå är skoj. För att spara dina grytor och lock så är det smart med en bultbräda som barnet kan trycka och slå på. Sedan är det bra övning för motoriken med.

Fler bra tips är bollar i olika storlekar. De går att rulla, studsa, sparka och ha skoj med! Sedan, två klassiska leksaker som sällan är fel, det är en draghund, eller annan dragleksak, samt en gunghäst.

Köp billiga leksaker på nätet

Du kanske nu har hittat en eller flera saker du tycker passar att köpa till din 1 åring? Du kan då handla dessa, billigt och bra, om du besöker Billig Lek. Hos dem finns det många bra och billiga leksaker. De har även bra leksaker förr äldre barn som du kan köpa till nästa födelsedag!