Bright modern living room with comfortable corner couch, artwork, coffee table, window blinds and rug

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Heminredning är något som allt fler konsumenter intresserar sig för, och det är närmast bara fantasin som sätter gränser för med vad, och hur, man kan pynta sitt hem. Tavlor och annan konst på väggarna har en stor betydning för helhetsintrycket i ett rum eller hem. Den stil och det uttryck som dessa efterlämnar säger ofta något om de människor som bor i hemmet, och därför är det många som önskar ett personligt touch.

Det kan vara stilar eller motiv som känns unika, eller går i tråd med intressen och annat som har med innehavaren att göra. Men om man önskar sig snygga tavlor med fina och eller intressanta motiv – och som samtidigt är unika, så kostar det ofta en del pengar. Ofta skall man helt enkelt välja mellan originalkonst och massproducerade tavlor.

Mynewart – ett konstgalleri med en lösning

Mynewart.se är ett konstgalleri på nätet som erbjuder originalkonst, i form av oljemålningar, till priser som gör att de flesta har råd. Om man skall ha relativt billiga tavlor med snygga motiv så brukar det vara massproducerade tryck. Hos Mynewart.se är alla tavlor oljemålningar som är handmålade av konstnärer. Oljemålningar har ett fantastiskt djup i färgerna, och känns ofta mera levande och på något sätt äkta, än om det är tryck. Vissa motiv är populära och målas flera gånger, men eftersom det görs för hand är det alltid små skillnader, vilket gör att alla tavlor är unika.

Moderna motiv i attraktiva färgteman

Hos Mynewart.se finner man såväl tavlor med olika motiv, ofta i teman som t.ex. djur, samt även ett stort urval av målningar med modern abstrakt konst. Med abstrakt konst menas konst som är nonfigurativ, det vill säga att de inte föreställer något specifikt. Istället förmedlar de ett uttryck eller en känsla, som kan tolkas individuellt hos betraktaren. Konstnären har ofta haft en ide om ett uttryck eller tema, men eftersom det tolkas personligt, så bliver det också en personlig touch i det moderna hemmet.