Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Behöver du nya tillbehör till din grävmaskin? Var noga när du väljer delar till din grävare. De ska tåla mycket och garantera dig ett proffsigt arbetsresultat.

Tål arbete i tuffa miljöer

Om du arbetar med diverse sten- och jordtyper är gallerskopor ett givet val. Om du söker en skopa som är anpassad för att verkligen gräva sig ner i marken är det en gallerskopa som du ska välja.

När du tittar runt bland det stora utbudet av gallerskopor (kallas även sorteringsskopa eller siktskopa) som finns på marknaden, är det klokt att först och främst välja en slitstark gallerskopa av hög kvalitét. Då kan du vara säker på att du får en skopa som klarar av det tuffa arbete som den ska utföra samt som har en lång livslängd. Det är av yttersta vikt att använda sig av gallerskopor som verkligen är konstruerade för att tåla de tuffa miljöer som den kommer att utsättas för.
Se även till att den skopa som du väljer är CE-godkänd.

Brett urval av skopor till de flesta viktklasser

En gallerskopa är faktiskt samma typ som planerskopa, eller planeringsskopa, men med skillnaden att den har en botten av galler eller ribbor. Detta gör att du enkelt och effektivt kan sortera ut de större stenarna och annat grövre material som finns i schaktmassorna och därmed få ett finare material att arbeta med. Den är även perfekt att arbeta med om du vill luckra upp marken för exempelvis sådd. Du hittar gallerskopor i olika modeller och utföranden, beroende på vilken maskin den ska passa till och vilken maskinvikt som maskinen har. Du hittar ett brett urval av gallerskopor som passar perfekt för grävmaskiner i viktklasser från 0,5 till 15 ton. Du kan även få exakt den typ av upphängning som du önskar – meddela din leverantör när du beställer så ser de till att det ordnas.