City in the midday sun.

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

När hösten nu blivit till vinter, är det kanske dags att boka en resa till varmare breddgrader. Varför inte resa till Latinamerika, och upplev rytmer, färgstark kultur och eller unik natur. Den sydamerikanska kontinenten har massor att erbjuda, om man önskar unika upplevelerser på sin resa.  Dessutom finns det rikligt med vita, paradisliknande stränder att koppla av på mellan aktiviteterna. Just nu kan du få flera fördelaktiga paketlösningar, om du bokar dina resor till Sydamerika med resebyrån Lamatours.se.

Brasilien – samba och livsglädje

En av de destinationer där du kan finna paketresor just nu, som är fullproppade med upplevelser, är Brasilianska Rio de Janeiro. Där kan du uppleva såväl storstaden Rio de Janeiro i sig själv, men även Iguassufallen med dess imponerande vattenmassor samt komma på utflykt till bland annat berget Corcovado och paradisön Ilha Grande. Dessutom kan nu i Rio de Janeiro uppleva legendariska Copacabana. Copacabanas ca 4km långa strandpromenad är en av världens mest besökta – vilket det är många bra förklaringar till, den är helt enkelt fantastisk.

Peru – historiens vingslag och ögongodis

I Peru kan man uppleva den fascinerande istorian om Inkafolket och andra liknande indianska civilisationer som var långt före sin tid i utvecklingen, den gång de blomstrade. En av de största höjdpunkterna under en upplevelses paketresa till Peru är utan tvekan Machu Picchu. De flesta har nog sett bilder från de fantastiska ruinerna av Inka staden, men för att helt kunna förstå skönheten, och den geniala arkitekturen, skall man själv vara där på plats. En annan höjdpunkt i samma kategori, är världens högst belägna sjö, Titicacasjön. Den är belägen på gränsen mellan Peru och Bolivia, och är även Sydamerikas största sjö. Förutom dessa upplevelser kan man även nå att uppleva den peruanska huvudstaden Lima, med bland annat Lima Art museet. Stadsrundtur i Arequipa ingår också, om man väljer den paketlösning som fokuserar på Perus höjdpunkter.