Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Driver du en verksamhet där det ingår sortering, rivning och tunga lyft? Ja, då vet du hur viktigt det är med en kraftfull sorteringsgrip. Sorteringsgripen är utvecklad för sorteringsarbeten och rivningsarbeten. Väldigt effektiv att använda vid tyngre arbeten med timmer och sten. Många kallar även sorteringsgripen för stengrip eller stensorteringsgrip. Tillverkad i högkvalitativt material och smarta funktioner för lång livslängd. Vi berättar mer om sorteringsgripen.

Smarta funktioner som tål det mesta

En sorteringsgrip är med sin kraftfulla design perfekt för många typer av arbetsuppgifter. Dessa inkluderar sortering, rivning och förmåga att flytta stora tunga föremål, såsom sten och klippor. De starka utbytbara skär och de kraftiga käkar på greppdelen tillverkasd i Hardox-liknande stål tål otroliga mängder tryck. För att skapa detta tryck som används till fullo genom exempel rivningsuppgifter, grip en mycket kraftfull huvudcylinder som sitter väl skyddade och inkapslade centralt på skopan. Hela konstruktionen förstärks på mitten och testas under mycket svåra förhållanden.

Fästen till sorteringsgrip
Sten och sorteringsgrip produceras oftast inom EU och är CE godkända och består av sidor och skär i Hardox-liknande stål. Allt material som används i gripan är noggrant utvalda för att ge en kvalitetsprodukt med lång livslängd som möjligt. Infästningar i de flesta näthandlares standardutbud för sorteringsgrip är bland annat S40, S45, S50, S60, S70, men hör av dig direkt till återleverentören om du inte hittar det fäste du söker så hjälper de dig att hitta rätt. Vanligtvis kan de lägga till fler infästningar efter behov tillsammans med sina leverantörer.

Några användningsområden som är perfekt för sorteringsgrip

Vid vägarbeten och markarbeten är en sorteringsgrip fenomenal. Naturligtvis vid all form av timmerhantering vid exempelvis skogsarbeten. Skrothantering och avfallshantering är andra områden där en sorteringsgrip är oumbärlig. Likaså inom återvinningsanläggningar. Naturligtvis används sorteringsgripar vid de flesta byggarbetsplatser för sin fenomenala och flexibla förmåga. Att lyfta tungt och flytta dessa är inga som helst problem. Tänk dock på att ha rätt fäste.