Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Vi lever i en tid där det mesta händer online och i många fall behöver inte våra kontor så pass mycket och varierat kontorsmaterial som förr. Sanningen är dock att papper, pennor och block används flitigt än idag.

Behovet varierar mycket olika kontor emellan. En arkitektbyrå behöver särskild sorters ritpapper om vissa anställda föredrar att skissa på det viset. Sånt behov finns inte i en webbyrå där de flesta går runt med sina mobiler i handen och kanske bara behöver göra en liten anteckning på en post-it lapp. Var hittar du bra kontorsmaterial? Läs mer här.

Svårt att lägga en beställning? Här får du några tips

Som sagt behöver olika kontor olika sorters kontorsmaterial. Ansvarar du för beställningen? Har du svårt att veta hur du ska göra för att få till den rätt på den? Här kommer några tips:

  • Titta gärna på tidigare beställningar. Vad finns där för artiklar?

  • Har någon kollega lagt något speciellt önskemål? Se till att inkludera det i beställningen.

  • Finns det någon budget du måste följa? Välj en leverantör som passar företagets budgetering.

  • Om det finns extra pris på artiklar som går åt på kontoret, kan du beställa större kvantitet för att spara pengar.

Smart att beställa kontorsmaterial online

Ja, det är smart att beställa kontorsmaterial online. Varför? För att det sparar massor med tid. De flesta väljer att göra sina beställningar digitalt. Du kan enkelt sätta dig på arbetsplatsen och klicka allt på några minuter. Leverans sker inom ett par dagar. Snabbt, enkelt och smärtfritt.

Inte ska vi glömma specialerbjudandena som onlinebaserade affärer har för sina trogna kunder. Som klient kan du få allt från rabattkoder till andra offerter som kan vara intressanta för kontoret. Så, ifall du inte testat att lägga beställningar online, gör det nu. Det lönar sig. Tänk också på att du har returrätt ifall du får in fel varor.