Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Om du bor i Vasastan, så kan det ju vara rätt skönt att även den frisör du har håller till där. Om det är så att du letar efter bra frisörer Vasastan, så finns det en smart app du kan använda dig av. Förvisso kan du ju googla på nätet, eller ta en promenad och se vad för salonger det finns nära dig. Men allra enklast är det ändå med appen Hairdressr. I denna app så listas frisörer nära dig, samt efter vad de tidigare fått i betyg. För det är nämligen så att personer som besökt en eller flera frisörer har möjlighet att efteråt lämna betyg samt skriva recension i appen efteråt. Det för att andra som kommer efter ska få en bra uppfattning om frisören är bra eller inte.

Vad är bra att tänka på då du besöker en frisör första gången?

Om du har bestämt dig för en viss frisör i Vasastan, så är det bra att vara tydlig med vad det är du vill ha gjort. Det är även viktigt att kolla innan om frisören är nischad mot något särskilt. För det finns idag de som nischat sig att klippa enbart kvinnor, eller enbart män, eller bara barn! Så det gäller ju att du då väljer rätt!

Om det är en viss klippning du vill göra men är osäker på om frisören förstått, så be dem börja med att klippa lite så det blir rätt. Det så att du inte helt plötsligt har fått allt hår avklippt.

Hitta rätt frisör för dig

För att hitta den perfekta frisören, så är det ju bra att ha koll först på vad för några det finns nära dig där du bor. Du kan antingen söka på Google, eller så laddar du ner appen Hairdressr. Du bör även se till att veta vad du max vill lägga på en klippning eller färgning i pengar. Det för att sålla bort de du anser är för dyra för dig.

Att kolla av med andra vad de har för frisör är även det smart. Särskilt om du har vänner eller kollegor med supersnyggt hår! Sociala medier är ett annat ställe att fråga runt på för att hitta den perfekta frisören.

Du vet väl att du även kan boka in en så kallad konsultation bara med en frisör? Det för att prata om vad det är du vill ha gjort och vad de kan göra för dig.

Ladda ner en smart app

För att hitta en bra frisör i Vasastan, så rekommenderar vi appen Hairdressr. I denna app kan du hitta frisörer nära dig samt även se vad de fått i betyg av andra. Det kan göra det lite lättare för dig att välja vilken av frisörerna du ska boka. Om du sedan hittar en du vill boka tid hos, så är även det något du kan göra via appen. Det är bara att klicka på ”boka tid” i frisörens egen profil och sedan boka den dag som passar dig.