Chengdu, China at Anshun Bridge over the Jin River.

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Allt fler svenskar reser till Asien. Thailand har länge varit svenskarnas mest besökta resmål utanför Europa. Men Asien har även andra fantastiska turistmål, som bliver allt mera populära. Välkända Kina och Japan åar bland dem, där Kina ju är en av världens supermakter. Men även exotiska stränder och naturupplevelser lockar allt flera till exempelvis Bali eller Maldiverna. När man skall resa till Asien, som ju inte precis ligger runt hörnet, men snarare runt klotet, så investerar man både flygtid och pengar. Därför vill man som regel försöka få så många upplevelser som överhuvudtaget möjligt med på sin resa.

Kombinerade paketresor är ofta lösningen

Om man vill få maximalt utbyte av den tid man spenderar i Asien, och utan att det kostar en mindre förmögenhet, då är skräddarsydda paketlösningar ofta det smartaste alternativet. Om man väljer en av väljer en av de väletablerade resebyråerna som har stor expertis när det gäller resor till Asien, så kan man ofta finna maximerade paketresor. Det kan exempelvis vara Asiatours.se, som har ett stort utbud av paketupplevelseresor till Asien. De arrangerar bland annat turer till Maldiverna, Thailand och Kina. De har dock även lite mera exotiska destinationer såsom Vietnam, Kambodja och Laos i sitt utbud.

Fördelarna med paketresor

Fördelarna med att boka en välplanerad paketresa är många. Bland annat kan man kombinera exempelvis sol och badsemester med utflykter till berömda sevärdheter och liknande. På utflykter och aktiviteter är det, om man väljer en av de bra resebyråerna, duktiga guider som hjälper en att få mest möjligt ut av respektive utflykt. Olika transporter mellan aktiviteter samt hotelltransfer med mera är det tagit likaledes tagit hand om. Det ger även service och trygghetsfördelar som konsument, när det är en och samma kontakt som har ordnat alla bokningar och biljetter. Resebyråer såsom Asiatours i exemplet, har dessutom sammansatt paketresorna efter de erfarenheter de och deras kunder samlat på sig genom åren.