Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Är du ute efter att förbättra din hälsa på ett naturligt sätt? Då bör du dricka en ingefära shot om dagen! Hjärtat, hjärnan, magen och även lederna kommer att tacka dig.

För när du väl börjat med en daglig ingefära shot kommer du aldrig att vilja sluta. Nedan förklarar vi varför:

Superbra för magen

Om du mår illa, till exempel under en graviditet kan du tugga lite på en ingefärsrot. Det kommer genast att få dig att må bättre.

Dessutom minskar ingefära gasbildning i magen och hjälper dig att må bättre även på det viset! Du som lider av diarre ofta kan ha nytta av att tugga på en ingefärsrot.

Förhindra sjukdomar

Under förkylningstider är det smart att ta en ingefära shot om dagen för att förhindra att även du blir sjuk.

Eftersom ingefära innehåller en massa antioxidanter förhindrar den förkylning samt lindrar om du redan blivit sjuk. En annan väldigt bra sak med just ingefära är att den är anti-inflammatorisk!

För hjärtats skull

Du som har en historia av hjärt och kärl sjukdomar i familjen bör börja dricka en ingefära shot om dagen. Ingefära ökar blodflödet i hela kroppen samt förhindrar högt blodtryck och stroke.

Dessutom sänker ingefära kolesterolhalten i blodet och gör att du både mår och känner dig bättre än på länge!

För viktnedgång

Att vilja gå ner i vikt är det många som vill – speciellt i dagens onyttiga samhälle med mycekt snabbmat.

Ingefära kan öka matsmältningen och därmed hjälpa dig att bli av med lite extra vikt. Om du dricker en ingefära shot om dagen, helst till frukost, bidrar det till att du bränner cirka 40 fler kalorier om dagen. I kombination med alla andra fördelar en ingefära shot om dagen kan ha är detta ett stort plus!

Även mot huvudvärk och migrän

Ingefära hjälper även mot huvudvärk och migrän! Då du känner att ett anfall är på väg, ta dig en ingefära shot!