Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Kanske har du sett hos din frisersalong eller hos andra att de har en böjd hårborste, en så kallad curved paddle brush. Den böjda borsten behåller känslan och användbarheten av en platt hårborste, men har också förmågan att torka och släta ut stora delar av håret snabbt som en rund eller ”fat”-borste. Den kan utan ansträngning lägga till volym och stil till varje föning. Vi berättar mer om fördelarna med en böjd hårborste.

Ergonomiskt utförande

Med ett ergonomiskt utformat handtag erbjuder den böjda hårborsten större kontroll och omedelbar stylingkraft när du fönar håret. Den böjda hårborsten, gärna med vildsvinsborst, är ett nytt viktigt verktyg som låter professionella frisörer förbättra sina färdiga stilar och nu erbjudes du möjligheten att skapa professionella hårstyling i ditt eget hem.

Kombinerar en platt paddelborste och en rund stylingborste

De två vanligaste typerna av borstar i frisörsalongen, eller hemma, är paddelborsten och rundborsten. Paddelborstar är mycket användbara, men de tenderar att göra håret väldigt platt. De är bra för eleganta, raka utseenden men inte bra för volym och rörelse. Den runda borsten, är bra för att få den där så viktiga volymen men måste vara i händerna på en frisör i en salong. Hemma är runda borstar svåra att använda på sig själv, de fastnar baktill och trasslar in sig i håret. Med sin böjda men breda yta tar de böjda hårborstarna de bästa delarna av båda borstarna.

Skapa ett professionellt utseende ”i salongen” hemma

Den böjda hårborsten ger dig alla fördelar med båda borstarna. Den böjda formen ger dig ett lyft ända till rötterna men också mjukhet, vilket är lika med glans, på de långa, skimrande stilarna. Det kommer att ge dina hårtoppar lite mer rörelse och volym när de krullar sig försiktigt av borsten, så att de inte bara hänger platt som de gör från en vanlig paddelborste. Du kommer inte ångra din investering i en böjd hårborste.