Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Det är i badrummet du förbereder dig på resten av din dag. På morgonen innan du går på jobbet och på kvällen innan du lägger dig. På helgen innan du ska ut. Om du duschar för att bli ren eller bara för att fräscha upp dig mentalt är mindre viktigt. Båda har en viktig funktion att fylla när det gäller vårt mående.

Eftersom badrummet fyller en så viktig funktion i hemmet borde vi vara extra noga med inredningen av rummet. Hur är det med dit badrum? Har det de färger som piggar upp just dig? Hur är det med ljuset? Kan du både få till en mjuk mysbelysning, och en bra allmänbelysning? Har du ljus vid spegeln så att du ser att raka eller sminka dig?

Badrummet ska både vara inspirerande, avslappnande och funktionellt. Badrumsinredning är inte något man borde ta lätt på. Vi har pratat om färger och ljus, men hela badrumsinteriören är viktigt, om ditt badrum ska vara funktionellt. Är det möbler du är ute efter, är Dansani badrumsmöbler värda att se närmare på. Enkla och stilrena.

Tänk även på miljön

Det är bra för plånboken att ha miljötänket med, när du planerar badrummet. Olika vattenmängd i toaletten är väl en självklarhet. Badkaret tillhör även det gångna tiders energislöseri. Dusch är vad som gäller, Du spar både vatten och energi. Du kan hitta stilrena duschväggar och ytters funktionella duschkabiner utan att anstränga dig alltför mycket. Variationsmöligheterna är så stora på olika dushcmöjligheter att badrumsinredning faktiskt kan innebära en del huvudbry. Det är inte någon liten investering, när det rör sig om att få till ett perfekt badrum. Det gäller därför att planera rätt från början, Man kan ladda ner funktionelle checklistor från nätet. Det kan vara en bra idé, om man vill vara säker på att inte missa något i ens planering.